Monday, September 28, 2009

kesedihan melampau ?

dengan nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang~
blogger-emoticon.blogspot.com
alhamdulillah..
aku baru sahaja selesai menyiapkan assgmnt CTU (agama) yang ustzh afizah bagi b4 raya ritu. aku selalu camni, selalu wat keja last minit. bukan apa, awal2 raya, dah raya.. pas raya, bz wat kenduri kak ah nak fly p egypt. pastu bz kemaskan & carikan barang2 tok kak ah bawak p sana. mmg agak bz raya kali ni. tp alhamdulillah sekali lagi, Allah izinkan aku siapkan assgmnt ni dengan jayanya. alhamdulillah!. esok dah kena submit. moga Allah redha usaha aku malam ni. haa.. lg 1 nak gtow, yg bestnya wat assgmnt ni ialah, tajuk assgmnt ni
" perkahwinan, menghalalkan yang haram.."
amacam?
best kan tajuk? hehe..
blogger-emoticon.blogspot.com
p/s; actually, aku masih dalam mode " kesedihan melampau". macam orang becinta ja kan? huhu. doakan lah ya? moga aku kuat macam kakak.. akak ! tmah sayang akak lillahitaala~ insyAllah....

7 comments:

cahaya kelip-kelip said...

mmg mengancam tajuk dia...
hehe

Fatimah Azahra said...

to cahay kelip2 ;
hehe
besa la kak..
;p


p/s ; bla la leh jumpa kak long lagi.. huhu

cahaya kelip-kelip said...

insya Allah lepas abeh final kita jumpa...

terry bogart said...

selama ni..saya ikut blog awak..ingat awak ni.. fatimah syarha yg tulis novel tu.. then harini bila baca post ni , baru saya tau..awak bukn..hu3

anyway.. yg post awak pasal "kapel ya".. nak minta izin, nak post kat blog saya boleh?.. bawak saya letak kredit ke blog awak..

miss GAZA said...

aku doakan moga hang najah di sana insyAllah...

Fatimah Azahra said...

terry bogart ;
huhu, saya x sesempurna kak fatimah syarha~
:(

nak post ?
silakan~
(:

Fatimah Azahra said...

cahaya kelip2 ;
insyAllah kak~
(:


miss Gaza ;
amin~
syukran atas doanya~
(: