Wednesday, June 9, 2010

Report.

Im not a crying baby anymore~

Hari ini hari rabu bersamaan 9 Jun 2010. Tinggal lagi beberapa hari ja lagi saya akan berangkat pulang ke tanah air Kangar, Perlis, Malaysia
( macam la selama ni dok oversea, huhu).
Wawawawaaaa, sangat lah tak sabar2 nak balik rumah, jumpa ummi, adik2, dan kamu maisarah sahabatku! hehe

Fatimah, sabar2, nak countdown dah..
Relex2..
Sebenarnya, bukan x best duduk sini, hakikatnya best sangat2
( sampai Puan Faridah kata muka makin tembam sebab bahagia kat perak, huh?),
cuma tiba2 seorang Fatimah jadi manusia yang homesick! Haha.
Yelaa, sebelum ni study kat area2 Perlis, tak tinggal ummi, sekarang dah p praktikal kat Perak yang bajet macam jauh tu, dah nak buat2 manja ala2 anak bongsu pulak.. haiyahh.. sikit hari ja lagi nak balik.. Sabaq sat na Fatimah
( tatau la nanti dah kawen macam mana cik timah ni, malam2 lari balik rumah ummi sebab homesick, huhu)
Fatimah, Sesungguhnya Allah mencintai orang2 yang bersabar kan? (:
So, be patient (:

Stop pasal anak manja, sekarang ni ngah buntu sama ada nak p Kem BTN ka tak?
( hakikatnya, wajib p kem tu 18 hb ni even sampai rumah setelah tamat praktikal pada 15 hb, wawawa)
Hanya 2 hari dok rumah then fly away p Kem BTN pulak sampai seminggu KOT.
Huh, hidup ni memang memerlukan pengorbanan demi pengorbanan,
barulah ada kemanisan kan ?
=,=
Saya pasrah ja zahir dan batin untuk ke kem tersebut,
........................


UITM, 5 hb Julai ni dah kena masuk balik.
O Allah, bila teringat UITM, mesti teringat member2 kat sana.
O friends, i miss you all banyak2!
( Dont know la korang miss this Fatimah ka tak, huhu)
Tak pa, hidup untuk memberi, bukan menerima (:
Member kat UiTM, sangatlah best. Bila susah senang, dorang ada, make me feel im so not alone. also Allah, always make me strong, n surely laa sentiasa by my side. I totally in love with You Allah, moga Kau mencintai manusia2 yang aku cinta. Amiin..

Fasihah Adnan, saya angau la kat kamu! huhu..
Kakak, bila nak balik msia ni? Nak tunggu aku kawen dulu ke baru nak balik makan nasik minyak ?
Balik la, balik laa.. Rinduu sangat dah ni...
:((

Ok then, malas la pulak nak menaip panjang lebar seluas jalur lebar celcom tu, sebab report industrial training ni menyebok nak suruh habiskan buat till it finish. Banyak lagiiii, huhhh..
Harap2 dapat siapkan secepatnya then leh packing barang nak balik rumah..
Haha, semangatnya nak balik rumah!

p/s: Doa, doa, doakan saya yaa?

2 comments:

salina nur dian said...

mesti la rindu.. rindu tau kat this fatimah!

:)

miss GAZA said...

ada org ajak mkn nasik minyak ka tu?
ceh
ada hati nak langkah bendul
esok gak akak g taqdim ust2 sini
waaaa
:P:P:P



ps:
tmah dlu pon xpa
tapi
doa bg akak pnjg umur sempat balik makan nasik minyak tmah na :):)