Sunday, February 8, 2009

iqra' books ?

ahah , da menjadi rutinku , now ada kat IQRA' books !!~ dan pulak update blog eh , curi tulang lahh tu ! isk2 . hum , td klo x ada halaqat kat ma3 . tp terbangun lwt lak , so xdan lahh . cdayy toi ): , sebenarnya , ngah boring ,kt cni xtow dah nak wat pa , ada la dlm belasan org cstomer my kdai sjak pg td. pakat dok beli tshirt je byk . kaya lahh kak najah n abg saif nnt . kih2, moga semakin dimurahkan rezeki ! :) um um tp kan , bla ada cstomer , penat lak , bla xda , boring terasa . aiihh , xbtoi la tmah ni , huhu semenjak kja kat cni , ramai teman2ku cam tertanya2 je tmpt kja aku ni kat mana . terutamanya geng ma3 n smktj . bla aku kata kdai buku , depa dok igt pustaka aman , kassim book store n pustaka union jaar. haha , trok toi . nieh , 4 my friends yg dok terpinga2 tuu , dok pening tuu "tmah 2 kja kat kdai buku mana ? aku xpenah dengaq pon iqra' books ?" haha , ni aku nak tunjuk skit kdai buku tercinta ku ni( aku bkn tokey && bkn juga kdai ku , hanya kdai tmpat aku kja lahh :P !) pasni , my la bli buku d cni , kdai buku melayu+islam 100% tow ! :) amacam,cantik x ? (:tshirt cantik , maw bli kahh ? :) banyak oo buku, heheni la pc yg xjemu2 dok mengadap aku , haha nak bli badges ?:Dbuku ni baru sampai , best tow ! (tp ku xbaca lagik, :b)~ sapa maw bli ? raise up ur hand ! :] novel ayat2 cinta ni bla xdak org cari , bla da sampai , wat xmaw bli lak , adehh , mcm2 la cstomer zaman laa ni~ wuhuunak beli ! tp bajet lari lahh, tunggu gaji ke2 lah , huhu :( yahh ! itu kamu(si pekerja malas !) haha . n now , nak smbung pekerjaan ku . sampai ketemu lagi! sayonara :)

5 comments:

miss GAZA said...

huh!
kata gheja manyak....
hay yay yai yay...
tu awatnya ank x kalut?!?!?
dan gi dok bgambaq....
ngeh ngeh...

Fatimah Azahra said...

haha
aku begambaq ada timing
jgn jeles kak
bkn slalu
*ya ya, BUKAN SELALU*
haha

FaRaWaY said...

tshirtku!!~nnt aku

pi amik korg suma..uhuk2~

Fatimah Azahra said...

to faraway~

maii la amik ,
dok cakap jaa reti~
huhu

;[

sya_ais said...

baca tau buku warkah cinta berbau syurga tu..mmg best