Tuesday, June 9, 2009

sedih..

salam ,
syukur atas nikmat iman & islam untuk hari ini dan selamanya insyAllah~
blogger-emoticon.blogspot.com
KMK ke13..
pergi kau tanpa ku minta ,
namun itulah yg tertulis oleh Sang pencipta..
blogger-emoticon.blogspot.com
huaaa, aku sangat lah sedih. KMK tidak dapat ku join setelah persiapan rapi telah ku buat. namun sesunan Ilahi mempunyai maksud tersirat. segalanya bermula pabila sabtu, 6/6, aku sekeluarga pulang ke kampung. rancangnya, nak stay di kampung sampai hari isnin saja. tp, terlajak sehingga hari ini (selasa) akibat masalah teknikal yg tak dapat dielak. serena (nama kereta) tiba2 meragam xboleh nak start bila ummi bicara tentang ezora (serena jeles) haha. lawak betul. setelah itu, pergilah serena menginap di bengkel selama 2 hari. setelah dirawat sampai pulih,serena pun dapat berjalan seperti biasa namun KMK telah telah telah berjalan pada hari isnin (8/6) jadi aku sudah telepas 1 hari yg bermakna. huhu. namun, sahabatku maisarah, tetap mengajakku mengeJOIN KMK, tp xboleh gak sebab tiba2 penyakit demam menyerangku~ wuwuwuwuuuu.. sangatlah sedeh..
blogger-emoticon.blogspot.com
harapnya, sapa2 yg p KMK share lah apa yg kalian dapat d sana. terasa sangatlah rugi xdapat menghirup udara tarbiyah bersama. namun susunan Allah lah yg terbaik. pasti ada hikmah di sebalik semua ini. apapun. terima kasih Allah untuk segalanya (:
blogger-emoticon.blogspot.com
gambar di kampung bersama adek2 & sepupu

9 comments:

abid abdi said...

hmm. sabar2 tahun depan ada agi. hehe
yakin2 jer bleh hidupkan?? huhuh
allah dah tentukan jangan sedyh2.

Fatimah Azahra said...

insyAllah ,
susunan Allah yg terbaik (:

cahaya kelip-kelip said...

timah... oh... timah...
xde pe.. saja2 pangil...

Fatimah Azahra said...

to cahaya kelip-kelip ;
ya kak~
anak tonggek masih kecil ,
nnt bila depa dah besaq skit ,
tmah update ya ?
(:

Fathi Baik said...

lawa picture2 tu..edit ke ori?

Fatimah Azahra said...

to Fathi Baik ;
kuasa editer semua tu
(:

miss GAZA said...

kot mana pon,
balek kampung mmg bessssttt gla!
kaklong plak ikut balek penang..
sangatla syok!
=D


jgn risawla sal tak p program tu.
bukannya hg sengaja pon..
=)


woit!
tarbiyah ada kat mana2 ja..
tunggu kita ja nak kutip ke tidak!
hg da pi uitm ni,
aku percaya..
banyak tarbiyah yg hg bleh dapat dan kutip kat sana.
banyak prog lagi hg leh join nnt.
rebutlah peluang tu yer..

rindu kat hang..
aku harap hg kuat dok sana.
aku, ummi dan adeq2 kat sini hanya mmpu doa ja utk hg..
kuat na timah!
sabaq banyak2...
=)

سحابة said...

the picts, so simple, nice and memoriable~ = stlo habist!!

Fatimah Azahra said...

to سحابة ;
syukran (: