Wednesday, July 8, 2009

huh !

in the name of Allah the most gracious the most merciful, assalamualaikum, syukur ku panjatkan terhadap yg tercinta ya Rabb atas nikmat iman & islam untuk hari ini & selamanya insyAllah.. maaf lama x update , aku sangatlah bz, sekarang dah masuk uitm arau & sangatlah benci uitm arau! huhu. orentasi yg sangatlah xbest tp aku sangatlah Bersyukur sebab orentasi dah habis & aku dah start kuliah. Alhamdulillah.. doakan yg terbaik buatku. moga Allah mudahkan segalanya & harapnya aku dapat bawak islam kepada yg lain insyAllah..

12 comments:

n_akn said...

timah,
selamat menempuh alam ipt..
semoga Allah mempermudahkan segalaNya..
jaga diri baik2..

Fatimah Azahra said...

to n_akn ;
ameen, insyAllah..
doakan~
(:

m c d @ h said...

awat orentasi dia cam 'hek' ke?
samela ak pun tak ske.takpe jgn larut sudah..he3
gud luck timah!

abid abdi said...

patut lama tak dgr cita.. dah mauk u upanya.. selamat maju jaya dalam semua bidang yang di ceburi. letakkan islam yang utama. moga allah merahmati kamu sedari...

Fatimah Azahra said...

to mcdah ;
kak,
doakan ya ?
takot gak kot2 terlarut..
huhu



to abid abdi ;
insyallah..
moga Allah redha semuanya..
(:

miss GAZA said...

kuatkan smangat timah!!
lama lagi hg nak dok ngaji situ..
klaw hg ikhlas, tabah n kuat dlm usaha nak bawak ISLAM ni,
insyAllah Dia akan permudahkan hg!
=)

miss GAZA said...

”Hai orang-orang yang beriman, jika kamu menolong (agama) Allah nescaya Dia akan menolongmu dan meneguhkan kedudukanmu..” - Surah Muhammad : 7
=)

Seri said...

seri doakan sahabat berjaya dalam mengejar cita-cita. patutlah lama tak nampak ye..

Seri said...

seri doakan sahabat berjaya dalam mengejar cita-cita. patutlah lama tak nampak ye..

Fatimah Azahra said...

to miss gaza ,
insyallah..
doakan..


to seri ,
thax ya seri..

cahaya kelip-kelip said...

miss u.

Pancasara said...

Nak pi belajar sambil berdakwah kat Arau ka?

Good luck :)