Saturday, July 25, 2009

sekadar update~

:23:
dengan nama Allah yg Maha Pemurah lagi Maha Penyayang~
:30:
syukur ke atas Ilahi atas nikmat iman & islam utk hari ini & selamanya insyAllah..
:24:
Alhamdulillah, sekarang aku berada di rumah. UiTM seluruh malaysia diberi cuti selama seminggu bagi menyelaraskan cuti mid sem yg diawalkan akibat wabak terfamous H1N1.. huhu
:21:
tiba2 teringatkan sahabat tersayang kat kolej. apalah depa wat sekarang. surely rasanya sedang enak dibuai mimpi indah~
:01:
aku pulak kena wat assigment CSC134. malam ni b4 kul 12 kena submit kat student portal uitm. moga Allah permudahkan..
:25:
k lah, nak sambung buat kerja. jumpa lagi. assalamualaikum (:

9 comments:

Akmar Anuar said...

seriously???sume uitm cuti???
OMG!! bestnye dik non!!
nape la msu nih tak cuti..btol2 nak cuti nih!!

hey hey study leklok ye??
jia you!!!

:D

Fatimah Azahra said...

to akmar anuar~
hehe
ya kak!
seronok la jugak cuti ni...
nak tdo puas2
kih3


insyAllah,
ill try my best!
(:

abid abdi said...

selamat maju jaya...

afzan;NA said...

blog ni cumellll...
jemput ke blog akak ye dik...

http://akubudakpelupa.blogspot.com/

Fatimah Azahra said...

to abid abdi ;
syukran atas doanya (:


to afzan;Na ;
insyAllah akak~
(:

cahaya kelip-kelip said...

hehe
bestnya leh update blog ye??

Fatimah Azahra said...

to cahaya kelip-kelip ;
yaa
sangat seronok
keh3

miss GAZA said...

update2lah kamu sblum blog kamu majuk mninggalkanmu..
huu~

Fatimah Azahra said...

to miss gaza ;
insyAllah kalau Allah izin ,
aku agak bz la skrg ni akak~
huhu